(Poistunut julkaisusta)

Pakkauksen ja liimauksen työntekijöitä loppuvuoden sesonkiin Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluatko seurata läheltä korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle työntekijöitä PAKKAUKSEN JA LIIMAUKSEN TEHTÄVIIN loppuvuoden sesonkiin Lahden tehtaalle.

Isku on toimialansa innovatiivinen edelläkävijä. Iskun huonekalutehtaan koneet ja linjastot ovat täysin uusia ja edustavat osaltaan maailman moderneinta tuotantoteknologiaa. Moderni teknologia ei kuitenkaan pärjää yksin, vaan täydentyy työntekijöiden rautaisella ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella. Liity siis joukkoon! Lue lisää Iskusta: https://www.isku.com/fi/isku

Tehtävät Iskulla ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä. Voit työllistyä työtuolien ja sohvien pehmusteiden liimaukseen tai sohva-/tuolipakkaukseen. Valtaosa työstä tehdään 2-vuorotyönä, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työsuhde on määräaikainen: työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa ja kestävät tammikuun loppuun asti.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Et välttämättä tarvitse tehtäviin aiempaa kokemusta. Tärkeintä on, että haluat tehdä laadukasta työtä ja sinulla on intoa opetella uutta – työtehtäviin ja työtapoihin Iskulla saat hyvän perehdytyksen. Tehtävät vaativat hyvää fyysisistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 31.10.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nona Panigrahi 045 788 17714, nona.panigrahi@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.