(Poistunut julkaisusta)

Pakkasvarastotyöntekijä monipuoliseen työhön
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Viihdytkö niin keräilyssä kuin työntömastotrukin puikoissakin? Haluaisitko päästä vaikuttamaan omalla työpanoksella palkkatasoosi?

Etsimme asiakkaamme rautaiseen, ammattitaitoiseen ja huikeaan työporukkaan vahvistukseksi jo jonkin verran varastokokemusta omaavaa työntekijää puoliksi työntömastotrukinkuljettajan tehtäviin ja puoliksi keräilytehtäviin pakkasvarastoon. Työntömastotrukilla pääset hyllyttymään vastaanottoon saapuvia tuotteita sekä täyttämään aktiivikeräilypaikkoja. Keräily tapahtuu pakkasympäristössä tarra- ja listakeräilynä. Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi kokemus työntömastotrukin käytöstä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Käsiteltävät tuotteet ovat pakkaselintarvikkeita ja työskentely tapahtuu noin -24 asteisessa ympäristössä. Töitä tehdään 2-vuororytmissä arkisin niin, että joka toinen viikko on aamuvuoroa ja joka toinen viikko iltavuoroa.

Työt alkavat mahdollisuuden mukaan heti ja töitä on tarjolla vuoden loppuun saakka kokoaikaisesti, mutta hyvin tehtävässä menestyvällä ja viihtyvällä henkilöllä on hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän palkkaus koostuu kaupan työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta, vuorolisistä, pakkaslisästä (20%) sekä todella kannustavasta henkilökohtaisesta suoritelisästä.

Mikäli kiinnostuit mahtavasta mahdollisuudesta päästä osaksi huikeaa työporukkaa ja ahkeran tekemisen kulttuuria, hae tehtävää heti.