(Poistunut julkaisusta)

Pakkaavan jäteauton kuljettajia, Tampere
REMEO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Tule kesätöihin Remeo Oy:lle!

Remeo Oy:n kesätyöntekijänä olet pienten ihmeiden tekijä ja mukana rakentamassa kiertotaloutta, jossa luonnonvaroja ei hukata. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa, mutta sisältää myös asiakaskohtaamisia – täysin yksinäistä ajoa tämä duuni ei siis ole.

Meille turvallisuutesi on tärkeää ja tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Kesätöitä on tarjolla toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka- sovitaan sinulle sopiva jakso. Jos viihdyt, voit rakentaa tästä mahdollisesti pidemmänkin uran.

Katso kuljettajamme tarina Instagramista sekä Juha ”Peris” Perälän Unelmaduuni! -video.  Lue myös, minkälainen Remeo on työnantajana: https://remeo.fi/yritys/remeo-tyopaikkana/

Odotamme sinulta

Sinulta löytyy C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys, digipiirturikortti sekä kipinä palvelevan kuljettajan työhön. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, noudatat annettuja ohjeita, ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Koska tulet kohtaamaan erilaisia asiakkaita päivittäin odotamme sinulta myös suomen kielen taitoa sekä auttavaa englannin kielen osaamista.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Hongisto, puh. 044 534 2624 heidi.hongisto@remeo.fi
 
Viimeinen hakupäivä on 31.3.2020. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

#remeokuskit #vkd20 #unelmaduuni #kesätyö #ckortti #meilletöihin #hyvähomma #nuorenauralle