Pakkaamotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Haemme asiakkaallemme Kuopioon PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työt alkavat elokuun aikana.

Työtehtävät sisältävät pakkaus ja tuotannon työtä. Työ on pitkälti käsityötä, joka vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, oppimishalua ja reipasta työotetta. Toivomme myös riittävää fyysistä kuntoa, sillä pakkaamotyöt pitävät useimmiten sisällään jonkin verran ruumiillista ponnistelua. Työt alkavat sovitusti asiakkaamme tarpeen mukaan elokuun aikana.

Kiinnostuitko? Lähde valloittamaan kanssamme markkinoita! Tule osaksi asiakasyrityksemme iloista tiimiä tekemään yhdessä merkityksellistä työtä ja luomaan uutta. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
HR Konsultti Heidi Hämäläinen
040 558 9342
heidi.hamalainen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472588
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki