(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamotyöntekijöitä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Lihatukku Harri Tamminen Oy on perustettu vuonna 1994, ja Tammisen suvussa työ liha-alalla jatkuu jo kolmannessa polvessa. Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja Lihatukku Tammisen tuotteita löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen.
Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan - Tammisella suurin osa työvaiheista tehdään käsin - maun ja laadun lisäämiseksi.


Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle
PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin työsuhteisiin

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - haluamme löytää henkilön jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus (esim. lihanleikkaus) katsotaan eduksi.

Hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työtehtäviin järjestetään työn opastus ja perehdytys. Työ on viileätiloissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 29.11.2018. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi