Pakkaamotyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme asiakkaalle pakkaamotyöntekijöitä elintarvikealalla!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät esimerkiksi laadun valvontaa, tuotteiden pakkausta sekä logistiikka puolen tehtäviä. 

Työtä tehdään keikkaluonteisesti. Keikkojen ajankohdat ja pituudet vaihtelevat, joten joustavuus työajoissa katsotaan eduksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin 06.00-22.00 välille.

Hakijalla olisi hyvä olla myös oman auton käyttömahdollisuus, sillä työpaikalle ei pääse joustavasti julkisilla.

Odotamme hakijalta

- Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
- Suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti, etenemme prosessissa sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin HR-koordinaattori Julia Tähtiseltä arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 5300.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot