Pakkaamotyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:llePAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ

pidempi aikaiseen työsuhteeseen


Menestyt työssä reippaalla ja kirkasmielisellä asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen liha-alalta, mutta ne eivät ole ehdoton edellytys. Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Lähtökohtaisesti haemme tekijöitä leikkaamon eri työpisteisiin jatkokäsittelyssä. Pääset seuraamaan ammattilihanleikkaajien työtä lähietäisyydeltä ja sinulla on mahdollisuus oppia ruhon eri osat hyvin tarkasti. Tuotteet ovat nauta, sika ja karitsa. Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti.

Tarjoamme:
- kokoaikaisen työn (40h/vko)
- mukavan työilmapiirin
- määräaikaisen työsopimuksen, josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 5:00-23:00 välille. Työ on 2-vuorotyötä. Työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C). Työvuorojen takia oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle. Työhön järjestetään perehdytys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278156
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa