(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamotyöntekijä teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2018

Etsimme yhteistyökumppanillemme pakkaamoon tuotantotyöntekijää, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm. puisten pakkauslavojen valmistus, laitteiden pakkaus ja lähetysten valokuvaus. Pääset työskentelemään myös Trukki apuvälineenäsi. Työskentelet tuotantotilojen yhteydessä sijaitsevassa varastoympäristössä. Työtä tehdään päivävuorossa, modernissa ja hyvin valaistussa tuotantoympäristössä, Vantaalla.

Olet toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä ja osaat käsi- ja sähkötyökalujen käytön. Haluat oppia uutta ja kehittää taitojasi työtehtävien kautta, sekä olet asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsotaan trukinajotaito, ERP-ohjelmien tuntemus ja perus-IT- osaaminen. Onnistuaksesi tehtävässäsi olet joustava, pystyt työskentelemään paineen alla, otat vastuuta itsenäisistä tehtävistä, mutta osaat olla myös osa ammattitaitoista ryhmää.

Tarjoamme vastineeksi ammattitaidostasi:

  • Kattavan koulutuksen tehtäviin
  • Työnkuvan hyvässä työporukassa

Jos olet etsimämme henkilö, niin sinua odottavat kiinnostava työ ja uudet haasteet. Lisätietoja saat Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.