(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamotyöntekijä elintarviketeollisuuteen
Go On Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Etsimme asiakkaallemme elintarviketeollisuuteen Kotkaan

PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ

elintarvikkeiden pakkaustehtäviin.

Aikaisempi kokemus kokoonpano- tai valmistavista teollisuuden työtehtävistä antaa hyvät valmiudet tehtävässä suoriutumiseen, mutta ei ole välttämättömyys työssä pärjäämiseen. Reipas ja motivoitunut asenne riittää pitkälle.

Eduksesi katsomme myös prosessiteollisuuden tai muun teknisen koulutuksen sekä hygieniapassin. Lisäksi työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä se sisältää paljon toistoja. Huolellinen työote ja työturvallisuuden vaaliminen on ehdottoman tärkeää. Oikea asenne on tässä työssä valttikortti!

Työsuhde solmitaan määräaikaisena suoraan asiakasyrityksen kirjoille ja kestää arviolta vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua.

Mahdollisuus myös pelkkään kesätyöhön!

Työ on 3-vuorotyötä, eli työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina (TAM 36). Palkkaus elintarvikealojen TES mukainen. Työpiste sijaitsee Kotkansaarella. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.