(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamonhoitaja Lantmännen Cerealia Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018Työn kuvaus:
  Lantmännen Cerealia valmistaa, myy ja markkinoi terveellisiä, ravitsevia ja helppokäyttöisiä elintarvikkeita, jotka vastaavat asiakkaiden ja kuluttajien tarpeisiin vastuullisesti. Tavoitteemme on olla johtava elintarvikealan yritys ja haluamme kehittää alaa positiivisesti erottuen - pellosta pöytään.
 
Etsimme asiakkaallemme Lantmännen Cerealialle Pakkaamonhoitajia vakituiseen työsuhteeseen Kotkan tehtaalle. Tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.
 
Toivomme hakijoilta kokemusta tehdastyöstä sekä kunnossapitoalan osaamista tai koulutusta. Työkokemus tuotanto- tai prosessitehtävistä on eduksi tehtävään haettaessa. Lisäksi vuorotyökokemuksesta on hyötyä tehtävässä menestymiseen, sillä työtä tehdään vuoroissa. Haemme tehtävään tarkkoja, motivoituneita, reippaita, ryhmätyötaitoisia sekä hyvän työmoraalin omaavia hakijoita. 
 
Pakkaamonhoitajan tehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia tehtäviä liittyen pakkaamon käynnissä pitoon ja säätöön. Vastuu alueisiisi kuuluvat esimerkiksi lajinvaihdot, ennakkohuollot sekä häiriökorjaukset, raportointi ja mahdolliset tuotannon kehitykseen liittyvät tehtävät. Tehtävä edellyttää myös hyviä viestinnällisiä taitoja, sillä kommunikointi oman työryhmän sisällä, vuorojen välillä sekä esimerkiksi kunnossapitoon on merkittävässä roolissa.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Pääset näyttämään osaamisesi työyhteisössä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri. Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen. Tarjoamme kehittyvän palkan ja osaamisesi mukaan mahdollisesti kehittyvän roolin. Tehtävässä pääset myös ottamaan vastuuta ja kehittämään osaamistasi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi viimeistään 28.10 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Pakkaamonhoitaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka