Pakkaamon työnjohtaja
Vitabalans Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Haemme Hämeenlinnaan lääketehtaan pakkaamoon täsmällistä ja ammattitaitoista

TYÖNJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, jossa pääset johtamaan omaa noin kymmenen lääketyöntekijän vuoroa. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu töiden suunnittelu, kehittäminen sekä valvonta ja laatujärjestelmän mukaisen dokumentaation toteuttaminen.

Etsimämme henkilö omaa periksiantamattoman asenteen, hallitsee kirjallisen dokumentoinnin ja osaa ratkoa ongelmia. Hän kykenee kannustamaan alaisiaan tulokselliseen toimintaan, rakentaa hyvää tiimihenkeä sekä hallitsee erilaiset vuorovaikutustilanteet.

Toivomme hakijalta englanninkielentaitoa ja työhön soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, elintarvike- tai farmasia alan koulutus). Aiempi kokemus esimiestehtävistä on etu paikkaa haettaessa, mutta oikea asenne on sitäkin tärkeämpää. Työnjohtajana pääset työskentelemään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän vakavaraisessa kasvuyrityksessä, jossa pääsevät vaikuttamaan oman osastosi työskentelyyn yhdessä kollegoidesi kanssa. Esimiehenäsi toimii tuotantopäällikkö. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Pakkaamon työnjohtaja” 31.1. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Toukola p. +358 409 052175 (miel. arkisin klo 16-17).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot