(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamo/lähettämötyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme puuteollisuusalan asiakasyrityksellemme Nastolaan

PAKKAAMO-/LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässä tulet huolehtimaan tuotteiden pakkauksesta, lastauksesta ja lähettämisestä. Yrityksen valmistavat tuotteet ovat ajoittain raskaita, joten katsomme eduksi hyvän fyysisen kunnon. Työotteiltasi olet ripeä ja oma-aloitteinen.

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halua oppia tehtävään sekä voit sitoutua tarvittaessa pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työ on 2-vuorotyötä (aamuvuoro klo. 6:00 - 14:30 ja iltavuoro 14:30 - 23:00). Työsopimus on aluksi määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jopa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä on täydet viikkotyötunnit 40,0 h/vko.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos tietosi löytävät meiltä, voit soittaa suoraan p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.