(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamo-/Varastotyöntekijä
Camfil Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Camfil Oy
Camfil on puhdasilmaratkaisujen johtaja ja yrityksellä on yli 50 vuoden alan kokemus. Järjestelmämme suojaavat ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä. Tämä myötävaikuttaa parempaan terveyteen, lisääntyneeseen tuottavuuteen sekä vähentää energiankulutusta. Camfil’illa on 26 tehdasta, 6 tutkimus- ja kehityskeskusta ja paikallisia myyntiyrityksiä ympäri maailmaa, jotka kaikki palvelevat asiakkaitamme. Camfil ryhmän pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja ryhmällä on n. 3800 työntekijää. Liikevaihto on yli 6 miljardia SEK. Lue enemmän yrityksestä osoitteessa www.camfil.com
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Camfil Oy:lle (entinen F-suotimet) työntekijää saapuvan ja lähtevän tavaran osastolle. Työtehtävänä on monipuolisesti kaikki pakkaamon/varaston työtehtävät, kuten tavaran vastaanottaminen, pakkaaminen ja lähettäminen. Työsuhteen kesto on 6kk, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Camfil Oy:lle, mikäli on pärjännyt työssään.
Odotamme sinulta
Tässä työssä menestymiseen edellytetään trukinajotaitoa, sekä reipasta asennetta. Mikäli trukinajotaitoa sinulla ei ole, sinun tulisi kuitenkin olla halukas opettelemaan trukilla ajo.
Eduksi katsomme kokemuksen logistiikka-alan työstä, sekä IT- ja toiminnanohjausjärjestelmistä.
Muut tiedot
Työt alkavat elokuun aikana, mutta haastattelut aloitetaan jo kesä-heinäkuun aikana.
Lisätietoja työpaikasta antaa Ida-Maria p. 0503631344
Kesto
6kk, mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Ida-Maria Yli-Nissilä, loimaa@vmp.fi, 0503631344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2019 mennessä.