Pakkaamo- ja terminaalityöntekijöitä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Lihatukku Harri Tamminen Oy on perustettu vuonna 1994, ja Tammisen suvussa työ liha-alalla jatkuu jo kolmannessa polvessa. Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja Lihatukku Tammisen tuotteita löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen.
Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan - Tammisella suurin osa työvaiheista tehdään käsin - maun ja laadun lisäämiseksi.Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle
PAKKAAMO- JA TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin työsuhteisiin

Menestyt työssä reippaalla ja kirkasmielisellä asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen liha-alalta, mutta ne eivät ole ehdoton edellytys. Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Lähtökohtaisesti haemme tekijöitä terminaalin keräilyosastolle ja lihapakkaamoon. Pakattavat tuotteet ovat nauta, sika ja karitsa. Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti.

Tarjoamme:
- kokoaikaisen työn (40h/vko)
- mukavan työilmapiirin
- määräaikaisen työsopimuksen josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 5:00-23:00 välille. Työ on 2-vuorotyötä, yksi viikko aamua, yksi viikko iltaa mallilla. Työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C). Työvuorojen takia oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle. Työhön järjestetään perehdytys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265536
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa