(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamo- ja terminaalityöntekijöitä, Lihatukku Harri Tamminen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2019
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle
PAKKAAMO- JA TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin työsuhteisiin

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - haluamme löytää henkilön jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus (esim. lihanleikkaus) katsotaan eduksi.

Hyvä fyysinen kunto ja suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työ on viileätiloissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Pääosa pakattavista tuotteista on sian- ja naudanlihaa. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Työtehtäviin järjestetään työn opastus ja perehdytys.


Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 31.3.2019. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fiHenkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.