(Poistunut julkaisusta)

Pakkaamo- ja leimaamotyöntekijöitä Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
  Asiakasyrityksemme hakee kauttamme pakkaamo- ja leimaamotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Työtunteja on tarjolla viikkotunnit (40h/vko). Työtä tehdään klo 6-14/ 14-22/ 22-6 (sisältäen ruokatauko 30min) eli työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat kesä-heinäkuussa ja jatkuvat aina vuoden 2018 loppuun.
 
Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen pakkaamon ja leimaamon erilaiset työtehtävät.
 
Odotamme hakijoilta rutiininsietokykyä, reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Edellytämme valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.
 
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen työympäristön, ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkauksen.
 
Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi.  Käymme hakemuksia jo hakuaikana.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa


Toimipaikka:  VANTAA