(Poistunut julkaisusta)

PAKKAAMO- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÖITÄ
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Espoon Juvanmalmille

PAKKAAMO- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÖITÄ


Menestyt työssä reippaalla asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen liha-alalta, mutta ne eivät ole ehdoton edellytys. Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin.
Lähtökohtaisesti haemme tekijöitä lähettämöön ja lihapakkaamoon. Pakattavat tuotteet ovat nauta, sika ja karitsa. Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti.

Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle.

Tarjoamme:
- kokoaikaisen työn (40h/vko)
- mukavan työilmapiirin
- määräaikaisen työsopimuksen josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen

Työvuorot ma-pe klo 9:00-17:00. Työt tehdään viileätilassa (n. +5 °C). Työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle. Työhön järjestetään perehdytys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.