Pakkaamo- ja lähettämötyöntekijöitä Itä-Helsinkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Haemme tekijöitä pakkauksen ja lähettämön puolelle

Haemme Itä-Helsinkiläiseen asiakasyritykseen tekijöitä monipuolisiin pakkaamon ja lähettämön tehtäviin. Työssäsi käsittelet yrityksessä valmistettuja laitteita ja valmistelet niitä kuljetusta ja rahtia varten pakkaamalla koneita ja tekemällä osakokoonpanoja.

Mitä odotamme:

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä pitää yllä siisteyttä. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi ja tuntemus perustyökaluista on hyvällä tasolla. 

Kyseessä on määräaikainen, kokoaikainen tehtävä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan toimialansa johtavan yrityksen maailmaan, osana tunnettua ja arvostettua yrityskokonaisuutta.

----------

Muuta:
Työn aloitus mahdollisimman pian. Työ sijaitsee Itä-Helsingissä. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/vko, liukuvasti 7-16 välillä. Määräaikainen työsopimus kestää tammikuun loppuun asti, minkä jälkeen katsomme mahdollista jatkoa. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus. Liitä sähköiseen hakemukseen mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15

Jouni Vainio
HR-Konsultti
jouni.vainio@eezy.fi
040 1206577

Maiju Nikkilä
HR-konsultti
maiju.nikkila@eezy.fi
050 3095366


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot