(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme asiakkaallemme PAKKAAJIA elintarviketeollisuuteen Tampereelle.

Tehtävässä pakkaat tuotteita ratapakkauskoneella sekä laitat laatikkoon. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla reipas, oma-aloitteinen ja ahkera. Motivoitunut asenne edesauttaa työssä hyvin suoriutumista. Työssä vaaditaan hygieniapassi.

Työn kesto on 3-4 viikkoa ja hyville työntekijöille on mahdollisesti jatkossa tarjolla työtä. Työ alkaa aamuisin klo 6 ja työpäivien pituus on pääsääntöisesti 8 tuntia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=21010092

Huomaathan erityisen lyhyen hakuajan!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!