(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia vakituiseen työsuhteeseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Toimenkuva
Miltä kuulostaa vakituinen työpaikka, erityisen pidetyssä työpaikassa? Hyvältä eikö totta? Nyt sellainen on tarjolla, jatka siis lukemista! Haemme Ruskolla olevaan asiakasyritykseen tuotepakkaajia kolmivuorotyöhön. Työ on pääasiallisesti seisomatyötä ja pääset liikkumaan eri työpisteillä, joten työ on mielekästä ja vaihtelevaa.
Odotamme sinulta
Työssä ei vaadita aikaisempaa kokemusta sillä tämän työn voi oppia ennen kaikkea hyvällä asenteella ja loistavalla työmotivaatiolla. Jos sinulla on kuitenkin kokemusta tuotantotyöstä, kolmivuorosta tai pakkauksesta niin se on sinulle iso etu. Työ sijaitsee bussiyhteyksien varrella mutta koska työ on kolmivuoroa niin oma auto on välttämätön.
Muut tiedot
Asiakkaalla on pikainen tarve, joten jos kiinnostuit niin laita hakemus heti tänään, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Tässä sinulla on loistava mahdollisuus saada vakituinen työpaikka jonka myötä pystyt toteuttamaan erilaisia unelmiasi mm. vaikka ostamalla oman auton! Tipauta hakemus ja CV (joka on erittäin tärkeä) osoitteessa vmp.fi.
Palkkaus on teknologiateollisuuden tesin mukaan.
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.04.2019 mennessä.