(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia sesonkiin Mastermarkille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  Mastermark Oy on Suomen johtava liikelahjojen ja myynninedistämistuotteiden toimittaja, joka on perustettu vuonna 1978. Konserni (Mastermark Oy ja Mastermark Brands Oy) työllistää lähes 100 työntekijää. Mastermarkin palveluihin kuuluvat oma paino ja brodeeraamo, 30 merkkituote-edustusta ja yli 100 sopimusvalmistajaa.
 
Etsimme näppäräsormisia pakkaajia avuksi Mastermark Oy:n kiiresesonkiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana, ja sesonki kestää joululle.
 
Odotamme sinulta tarkkuutta, hyvää käden ja silmän yhteistyötä sekä ripeää työotetta. Kokemus näppäryyttä ja keskittymistä vaativista tehtävistä on eduksi. Sinulla on hyvä visuaalinen hahmotuskyky ja osaat seurata ohjeita, ja työssäsi toimit itseohjautuvasti ja oma-aloitteisesti. Pidät kiireessäkin huolta siitä, että työsi jälki on laadukasta ja huolellista.
Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työ on paljolti seisomatyötä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa työohjeiden ymmärtämiseksi.
 
Työ on monipuolista pakkaustyötä liikelahja- ja yritystuotteiden parissa. Pääasiassa työnkuva sisältää erilaisten tuotteiden pakkaamista ja lahjapaketointia, mutta tarpeen mukaan tehdään myös tuotteiden nimikointia, lähetysten purkua tai muita pakkaamon työtehtäviä.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mukavaan sesonkityöhön iloisessa ja motivoituneessa työporukassa laadukkaiden tuotteiden parissa. Työ on pääosin päivätyötä, mutta korkeimman sesongin ajan työskennellään kahdessa vuorossa. Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet.
 
Hae tehtävää 28.10.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut hakuajan kuluessa, ja tehtävät täytetään sesongin kuluessa tarpeen mukaan.

Asiakkaan tehtävänimike:  Pakkaaja


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku