(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia, Pirkanmaa (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Pirkanmaalla sijaitseville asiakasyrityksillemme kesätyöntekijöitä pakkaajan tehtäviin. 

Hakijoilta odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä oman auton käyttömahdollisuus. Joissain tehtävissä vaaditaan myös valmiutta vuorotyöhön.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.