(Poistunut julkaisusta)

PAKKAAJIA (pikahaku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on maineikas suomalainen elintarvikevalmistaja, jonka toimitilat sijaitsevat Akaassa. Etsimme heille nyt lisäkäsiä välittömään tarpeeseen nimikkeellä

PAKKAAJIA (pikahaku)

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta joistakin pakkausalan tehtävistä tai muista tuotannollisista rooleista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tehtävä pitää sisällään elintarviketuotteiden pakkausta ja lajittelua.

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sillä vuoroja on tarjolla jo tällä viikolla ilta- ja yövuoroissa. Työ alkaa kiireapuna nopealla aikataululla, mutta valituilla henkilöillä on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti vastaavaan rooliin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - PAKKAAJIA (pikahaku). Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.