(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia perinneleipomoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Oletko aamuvirkku ja näppärä käsistäsi? Nautitko nopeatempoisesta työstä? Jes, meillä on sinulle kesäduuni!

Etsimme nyt tehokkaita PAKKAAJIA asiakkaallemme Oy Emil Halme Ab leipomoon Kauklahteen.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hygieniapassia ja ripeitä käsiä. Mainiota, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kuitenkin tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelmään nopeatempoisesti ja sinulla on intoa oppia tehtävän salat.

Tähän tehtävään kaivataan työntekijää, joka on virkeä jo kukonlaulun aikaan, jotta asiakkaat saavat herkulliset tuotteet tuoreena heti aamusta. Mahtavaa, jos olet vielä organisointikykyinen ja pärjäät hyvin myös itsenäisemmässä työssä.

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti kesän ajan. Työvuorot voivat olla viikon jokaisena päivänä, mutta saat itse vaikuttaa, mitä vuoroja otat vastaan. Useimmiten työt alkavat jo klo 3-6 välillä aamuyöstä.

Tässä tehtävässä pääset kokemaan perinneleipomon tunnelmaa ja olemaan osana ihanaa työilmapiiriä. Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa kohta 120 vuotta ja käsityöperinne elää heillä edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänäkin samojen reseptien mukaan käyttäen imellystä ja hapanjuurta. Työntekijät ovat todellisia käsityöläisiä ja heidän ammattitaitonsa on korkea. Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi!


Haluatko mukaan mahtavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, 0405532130, mikaela.maki@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä