(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia perinneleipomoon Kauklahteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko näppärä käsistäsi? Meillä on sinulle työpaikka.

Etsimme asiakkaallemme Oy Emil Halme Ab Kauklahteen leipomoon ripeitä pakkaajia.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hygieniapassia, ripeitä käsiä ja mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset eri leipomotuotteiden pakkaamisen tai sinulla on kiinnostus oppia tehtävän salat. 


Arvostamme reipasta otetta työntekoon, organisointikykyä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Ruotsin kielen osaamisesta on sinulle etua tehtävän hoitamisessa. Ennen kaikkea olet aamuvirkku ja voit työskennellä tarvittaessa jo klo 3-6 alkavissa vuoroissa. 

Tässä tehtävässä pääset kokemaan perinneleipomon tunnelmaa ja olemaan osana ihanaa työilmapiiriä. Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa kohta 120 vuotta ja käsityöperinne elää heillä edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänäkin samojen reseptien mukaan käyttäen imellystä ja hapanjuurta. Työntekijät ovat todellisia käsityöläisiä ja heidän ammattitaitonsa on korkea.


Hae oheisen linkin kautta mukaan mahtavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon!

Etsimme pakkaajia, joiden työ on osa-aikainen, 2-3 vuoroa viikossa ja työ alkaisi mahdollisimman pian. 

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.