(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia Oy Transmeri AB:n tuotantoon Kivistöön!
Oy Transmeri Logistics Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Oy Transmeri Logistics Ab
Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja mer-kittävien markkina-asemien luomisessa. Pitkäjänteinen toimintatapamme ja paikallismarkkinoiden asiantun-temuksemme mahdollistavat kilpailukykyisten brändien menestymisen. Olemme luoneet yhteistyökumppa-neidemme kanssa tuhansille tuotteille vankan aseman Suomen ja Baltian markkinoilla.

Transmeri kattaa mittavalla päivittäistuotevalikoimallaan 100 % Suomen jakeluteistä. Jakelussamme on tu-hansia tuotenimikkeitä. Olemme yksi Suomen suurimmista selektiivisen kosmetiikan markkinoijista. Tuomme markkinoille vuosittain satoja selektiivisen kosmetiikan uutuuksia.

Monet edustamistamme päämiehistä ovat olleet yhteistyökumppaneitamme jo Transmerin alkutaipaleelta lähtien – kuten SC Johnson vuodesta 1931 ja Chanel vuodesta 1933.
Toimenkuva
Etsimme Transmerille pakkaajia tuotantoon Vantaalle Kivistön juna-aseman läheisyyteen!

Työnkuvana ovat kemikaalituotantolinjojen vaihtelevat työt prosessien eri vaiheissa. Työssäsi varmistat linjaston sujuvan toiminnan ja muun muassa korkitat tuotteita, etiketöit niitä ja pakkaat valmiit tuotteet lähetyseriin. Työvuoron aikana pääset pakkaamaan vaihtelevasti eri tuotteita ja osallistumaan linjaston eri työvaiheisiin. Tehtävä on tarkkaa rutiinityötä, jota tehdään pääosin seisten. Pakattavat tuotteet ovat erilaisia tunnettuja kemiakaaleja hiustenpesuaineista hyönteiskarkotteisiin. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus saada kokemusta tuotantotyöstä ja tienata rennossa ja mukavassa työporukassa!
Odotamme sinulta
Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työotetta rutiininomaisessa työssä. Jos olet lisäksi oma-aloitteinen, turvallisuusasiat huolella huomioiva tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään arkisin 2-vuorotyönä. Yhtä vuoroa tehdään yhtäjaksoisesti 1-2 viikkoa. Aamuvuoro on ma-pe klo 6.30-14.30 ja iltavuoro ma-to klo 14.00-24.00. Iltavuorossa siis perjantaivapaa. Työssä pääset aloittamaan nopealla aikataululla ja työtä on tarjota 31.8.2020 asti.

Palkkaus muovituoteteollisuuden ja kemiantuoteteollisuuden TES mukaisesti (TVL 2).

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy:n HR-konsultti Essi Mäkinen (essi.makinen@eezy.fi / 0403075107). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
31.8.2020
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.02.2020 mennessä.