(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia Myllyn Paras Oy:lle Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä.

Etsimme nyt Myllyn Paras Oy:lle pakkaajia, Hyvinkään pakastetehtaalle.

Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa elintarvikkeiden pakkaustehtävissä. Työt ovat pääsääntöisesti 3- vuorotyötä.
Olet reipas, oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne ja motivaatio työntekemistä kohtaan. Emme edellytä alan työkokemusta, mutta aikaisempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksesi. Eduksi katsomme myös, jos sinulta löytyy kokemusta erilaisten tuotantokoneiden käytöstä.Toivomme, että sinulta löytyy hygieniapassi.

Tarjolla on mahdollisuus joko kokoaikaiseen tai keikkaluonteiseen työsuhteeseen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae sitä oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.8.2018 ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon Milla Vettenranta, p. 040 584 1707 tai milla.vettenranta@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Pakkaaja


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Milla Vettenranta, 0405841707


Toimipaikka:  Hyvinkää