(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia Lifa Air:lle PK-seudulle!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

Pakkaajia Lifa Air:lle PK-seudulle!

 

Tehtävänkuvaus:

Etsimme Lifa Air:lle pakkaajia Pääkaupunkiseudun uusin tiloihin, joissa Lifa Air valmistaa hengityssuojaimia.

Tehtävänäsi on pakata automatisoidun tuotantolinjaston päässä valmiita tuotteita myyntipakkauksiin sekä samalla tarkistaa tuotteiden laatu. Tuliterät tuotantolinjastot ovat lähes kokonaan automatisoituja ja niissä hyödynnetään pneumatiikkaa, robotiikkaa, konenäköä ja tietokantaohjattuja prosesseja. Pääset työskentelemään modernissa ja uutta teknologiaa hyödyntävässä työympäristössä mielenkiintoisten tehtävien parissa. Pitkäjänteinen työote sekä kokemus rutiinityöstä ja/tai laadunvalvonnasta ovat tässä tehtävässä eduksesi! Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisesti vakinaistuva. Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkisin (aamuvuoro klo 7-15, iltavuoro klo 15-23 ja yövuoro klo 23-07) ja yhtä vuoroa tehdään aina viikko kerrallaan. Työmatkaa pääset taittamaan parhaiten autolla, mutta myös bussi tuo sinut paikalle.

 

Mitä etsimme:

Etsimme tarkkoja, huolellisia ja pitkäjänteisiä tekijöitä, jotka ovat innostuneita oppimaan uutta. Sinulla on valmius työskennellä kolmivuorotyössä ja omaat hiukan aiempaa kokemusta tuotteiden pakkaamisesta. Toivomme sinulta myös hyvää suomen kielitaitoa.

 

Lisätietoja:

Mikäli haluaisit päästä osaksi Lifa Air:n ammattimaista porukkaa ja antaa oman työpanoksesi tärkeälle asialle, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä sähköisen hakemuksen ”Hae työpaikkaa” -painikkeen alta. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä Eezy:llä antaa Essi Mäkinen / essi.makinen@eezy.fi

 

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Ilmanvaihtokanavistojen puhdistusvälineiden ja -menetelmien sekä kehittyneiden ilmansuodatusratkaisujen taustalla on lähes 30 vuoden kokemuksen lisäksi omistautunut ja pitkäjänteinen tutkimus- ja tuotekehitystyö. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Voit tutustua Lifa Air:iin lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/.