Pakkaajia ja varastotyöntekijöitä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020
Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla Paimioon pakkaajia ja varastotyöntekijöitä. Tarjolla alkuun noin kahden kuukauden määräaikainen työsuhde vakaalla ja arvostetulla työnantajalla. Työt todennäköisesti jatkuvat koko kesän. Töiden aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mieluusti ennen maaliskuun puoltaväliä!

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä varastossa ja/tai pakkaamossa. Työurasi voi olla vasta aluillaan tai olet jo kokeneempi ammattilainen. Logistiikka-alan tuntemus on eduksi muttei välttämätöntä. Tässä tehtävässä innostus ja motivaatio merkitsevät eniten!

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien tuotteiden parissa. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa arkisin maanantaista perjantaihin, viikonloput saat olla vapaalla. Yritys sijaitsee Paimiossa, joten oman auton käyttö on lähes välttämätöntä.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot