(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia ja leikkaajia suojavaatetuotantoon
Pharmacare Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Pharmacare Nova Oy

Toimenkuva
Etsimme pikaisella aikataululla Pharmacare Nova Oy:lle reippaita työntekijöitä kokoonpano, leikkaus, pakkaus ja lähetys tehtäviin. Mikäli olet tarkka, tehokas, omaat hyvän asenteen työntekoon ja haluat oppia uutta voit olla etsimämme henkilö! Työpaikka sijaitsee Hollolan Salpakankaan teollisuusalueella ja töihin pääset kulkemaan myös bussilla.

Olethan valmis aloittamaan työt pikaisella aikataululla? Sillä työt alkavat vaikka jo huomenna! Ensisijaisesti etsimme pidempiaikaisia työntekijöitä mutta myös kesätyötä hakevat otetaan huomioon paikkaa täyttäessä.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja vuorot ovat klo 6.00-14.00 ja 14.00-22.00.

Tässä on pestissä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille!

Odotamme sinulta
Emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, jos asenteesi on kunnossa!

Hakijoilta odotamme tarkkuutta, kätevyyttä, nopeutta ja tehokkuutta. Tärkeää on myös että olet halukas oppimaan sillä tehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Lisäksi sinun tulee olla pikaisesti käytettävissä ja valmis tekemään 2-vuorotyötä.

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, millainen on taustasi ompelukoneen kanssa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.07.2020 mennessä.