(Poistunut julkaisusta)

Pakkaajia Heinävedelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Heinävedelle pakkaajia. 

Työt pitävät sisällään pakkauslinjastojen vaihtelevia työtehtäviä, joissa pärjää sorminäppäryydellä ja perus ATK-taidoilla. Työhön annetaan kattava perehdytys. Odotamme hakijoilta reipasta ja huolellista työotetta sekä ripeyttä ja hyvää fyysistä kestävyyttä. Työ on 2-vuorotyötä arkisin, mahdollisuus on tehdä tarvittaessa myös kolmea vuoroa.

Palkkaus muovi-ja kemianteollisuuden TES mukaisesti.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita tehtäviin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh. 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.