Pakkaaja/tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

TOIMENKUVA

Haemme teollisuuden asiakkaallemme pakkaajaa/tuotantotyöntekijää alkuun kesätöihin mutta paikassa on mahdollista jatkaa myös jopa vakituiseen työhön asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä tehtävässä et vain istu ja ihmettele, vaan pääset tekemään töitä. Etsimämme tekijä voi olla esimerkiksi autojen tai muiden moottoriajoneuvojen harrastaja, joka ei pelkää käsien likaantumista tai jos rasvaa löytyy poskipäiltä työpäivän jälkeen.

Tehtäviin kuuluu mm. linjastonhoitoa, pakkaamista ja koneiden putsausta.

ODOTAMME SINULTA

Paikka ei vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508992
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti, Orimattila