(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja/Paahtimotyöntekijä
Temp-Team Finland Oy / Mokkamestarit

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme Mokkamestarit Oy on vuonna 1990 perustettu erikoiskahvien asiantuntija ja pioneeri Suomessa. Yrityksessä luotetaan käsityöhön ja korkeaan laatuun. Kahvi paahdetaan käsityönä omassa kahvipaahtimossa Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Mokkamestareilla on myös oma kahvi- ja teemyymälä Tampereen Verkatehtaankadulla. Yritys työllistää n. kymmenkunta henkilöä.

Etsimme nyt Mokkamestareiden ammattitaitoiseen joukkoon uutta avainpelaajaa kehittymään monipuolisiin kahvinjalostusalan työtehtäviin nimikkeellä

PAKKAAJA/PAAHTIMOTYÖNTEKIJÄ

Toimenkuva on monipuolinen ja koostuu useista eri tehtävistä paahtimolla: asiakaspalvelu tehtaanmyymälässä, tilaustenkäsittely, vastaanotto- ja lähettämötehtävät, päävastuu tuotannon koneista ja laitteista (esim. tarroitus- ja pakkauskoneet) sekä pakkaamistyöhön osallistuminen.

Toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut kahvialasta. Olet innokas opettelemaan uuden ammatin ja kahvialaan liittyvää tuotetietoutta, joka on asiakaspalvelun ja koko tehtävässä menestymisen ehdoton edellytys. Työkaverisi toivovat sinun olevan huumorintajuinen, positiivinen ja vastuullinen kollega, joka pystyy toimimaan myös hektisessä työympäristössä. Kansainvälisestä toiminnasta johtuen englannin kielen tulisi olla sujuvaa. Työympäristö on savuton.

Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvän perehdytyksen työtehtävään. Kehittymistäsi tuetaan ja kahvialan osaamisen karttuessa saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden osallistua luovuuteen kannustavassa ilmapiirissä yrityksen kehittämiseen ja tietty oman ammattitaitosi vahvistamiseen. Yrityksessä kaikki työntekijät osallistuvat barista -koulutukseen ja viikoittaisiin cupping -tilaisuuksiin, jolloin pääset maistelemaan maailman parhaita kahvi- ja teelaatuja.

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta kahvikulttuuria Suomeen?

Jos kiinnostuksesi heräsi Mokkamestareita kohtaan, olisi hienoa, jos hakemuskirjeessä kertoisit, miksi kahvi- ja teeala on sinulle tärkeä asia ja mitä kahvi sinulle merkitsee. Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – PAKKAAJA/PAAHTIMOTYÖNTEKIJÄ.

Rekrytointia hoitaa pitkäaikainen yhteistyökumppanimme TEMP-TEAM Finland Oy. TEMPTEAMin konsultit antavat mielellään lisätietoa tehtävästä. Mikan tavoittaa parhaiten LinkedInin kautta: www.linkedin.com/in/stenmanmika tai sähköpostilla mika.stenman@temp-team.fi. Työkiireiden vuoksi toivomme, että kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen kohdistetaan TEMP-TEAMiin, kiitos!