(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja/leipomotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle pakkaajaa/leipomotyöntekijää elintarviketeollisuuteen.

Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti pakkauslinjalla toimimista sekä muita tuotannon töitä. Tehtävät edellyttävät tarkkuutta, hyvää fyysistä jaksamista, ripeitä otteita sekä hyvää havainnointikykyä siitä mitä ympärillä tapahtuu. Työ on ajoittain hektistä ja nopeatempoista, joten tekijältä toivotaan joustavaa asennetta vaihtelevia työtehtäviä kohtaan.

Eduksi luetaan aiempi työkokemus elintarvikepuolen teollisuustyöstä sekä voimassa oleva hygieniapassi. 

Työkentely-ympäristö vaihtelee viileiden ja lämpimien olosuhteiden välillä ja työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Työhön perehdytetään.

Valitut hakijat työllistyvät suoraan yrityksen työntekijäksi maaliskuun 2020 loppuun saakka.

Työtunteja on 0-40h/vko, mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön.

Jos olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, niin jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.