(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja/kokoonpanija Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Toimenkuva
Etsimme sairaala- ja terveysalan huipputeknologiaa valmistavalle asiakasyrityksellemme näppäräsormista ja oma-aloitteista varastotyöntekijää. Tehtävässä toimit asiakkaamme varastolla Vantaalla ja pääasiallisena työnkuvana ovat pakkaus, tarkastus - ja kokoonpanotehtävät. Haemme tehtävään motivoitunutta ja tarkkaan työhön kykenevää tiimipelaajaa.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kokoonpano- tai varastotehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Asenne ratkaisee! Työssä tarvitaan vähintään perustason IT-osaamista. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja jatko tämän jälkeen on todennäköinen. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla (Viertola/Tikkurila). Työ on osa-aikainen, vuoroja on tarjolla kuitenkin täyttäkin viikkoa. Vuorojen valintaan on mahdollisuus itse vaikuttaa. Työtä tehdään arkena 7-15. Palkkaus kaupan tes.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Pakkaaja/kokoonpanija Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari paavo.saari@vmp.fi /0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.11.2018 mennessä.