Pakkaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Asuuko sinussa Pekka Pakkaaja tai Paula Pussittaja?

Etsimme nimittäin Rikkilän Leivälle Lappeenrantaan leipomotuotteiden pakkaajaa. Työaika on arviolta 15-37,5 tuntia viikossa. Mikäli sinulta löytyy myös osaamista leipomon puolen tuotannon tehtäviin, on mahdollista tehdä lähes täyttä työaikaa. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, yksi viikkovapaa ja sunnuntai ovat vapaapäiviä. Työaika alkaa aamuisin kello 04.30 - 05.00. Työ on uunituoreiden leipomotuotteiden pakkaamista kuljetuskuntoon. Tuotteita on lukuisia erilaisista sämpylöistä ja leivistä pikkupulliin ja täytekakkuihin. Työ on nopeatahtista, joten tässä työssä tarvitaan ripeitä käsiä ja organisointikykyä!

Arvostamme kokemusta pakkaustyöstä, mielellään leipomoalalta. Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva hygieniapassi tai valmius sen suorittamiseen töiden alkaessa. Työssä onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää, että aikaiset aamut ovat sinun parasta aikaasi ja pystyt nopeasti saamaan tuotteet lähtövalmiiksi kauppojen hyllyille. 

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä sinäkin heti työhakemus seuraavasta linkistä http://smile2.likeit.fi/apply/254078692 . Liitä mukaan CV tai selvitys työkokemuksestasi.

Liity mukaan Rikkilän Leivän ammattitaitoiseen ja pullantuoksuiseen joukkoon! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528169
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta