Pakkaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäälle pakkaajaa tuotantotyöhön. Asiakas on vakavarainen ja luotettava alansa toimija, joka toivoo työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään. Tarvetta on sekä osa-aikaisille että kokoaikaisille uusille pakkaajille. 

Työnkuvaus

Työpäiväsi tässä työssä kuluvat eri pakkauspisteillä elintarvikkeita pakkaamassa. Pakkaat käsin linjastolla verrattain itsenäisesti, mutta kuitenkin osana tiimiä. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työpaikallasi on käytössä kaksi-, kolmi- ja viisivuorojärjestelmät ja sijoittumisesi vuorojärjestelmään riippuu sekä omasta toiveestasi että työpisteestäsi. Aamuvuorossa työskentelet klo 06.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00.

Arvostamme

  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan hommat
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Hygieniapassista on etua, mutta työnsaantisi ei jää siitä kiinni

Tarjoamme sinulle

Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysymyksiä?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-trainee Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Asiasanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, elintarviketyöntekijä, tuotantotyö, elintarviketeollisuus, kokopäivätyö, osa-aikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot