Pakkaaja
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Pysyykö teippirulla kädessä ja tiedät mitä on solumuovi? Tuntuuko että sinun on vaikea pysyä paikallaan ja koko ajan pakko tehdä jotain? Entä haluatko pitän työuran vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä saatat olla etsimämme henkiö!

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle sitoutuneita, ahkeria ja oma-aloitteisia pakkaajia ammattitaitoiseen ja palkitsevaan työyhteisöön. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä ei sinun tarvitse olla kokenut konkari, asenne on se mikä tässä työssä ratkaisee. Pakkaajan tehtävänä on pakata eri kokoisia ja muotoisia viimeisteltyjä tuotteita. Työmoraalin on oltava erittäin korkea ja ensimmäisestä kynnen katkeamisesta ei jäädä kotiin. Työ on pääsääntöisesti 2 - vuorotyötä, mutta valmius tehdä 3 - vuorotyötä on oltava halu tehdä. Työ on vauhdikasta joten hyvä peruskunto on plussaa. Töitä on tarjolla välittömästi ja oikeiden henkilöiden löydyttyä tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa. 

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Mikäli olet enemmän tekijä -tyyppiä ja hakulomakkeen täyttö tuntuu tuskalliselta voit myös soittaa allekirjoittaneelle ja tiedustella asiasta enemmän.

 

Hakulomake: http://visiohr.likeit.fi/apply/1473510

 

Hakijoilta odotamme:

Vähintään n. 175cm pituutta

Korkeaa työmoraalia

Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

Positiivista mieltä sekä huumorintajua

Yhteydenotot: 

Juuso Leijo p. 050 552 8886 tai juuso.leijo@visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä - olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta - jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta - että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä - olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä - ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463742
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Tampere, Ylöjärvi