(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Unilever- jäätelötehdas Sipoon Söderkullassa etsii pakkaajia kevään sekä kesän sesonkiin ja ruuhkahuippuihin.

Työtehtäviisi kuuluu pakata jäätelöitä linjastolta ja auttaa muissa työtehtävissä. Työskentelytilat ovat lämpimät.

Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvitse olla. Riittää, että olet kiinnostunut käsillä tehtävästä työstä ja olet halukas oppimaan uusia työtehtäviä. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi. Ennen töiden alkua tulee suorittaa myös salmonellatodistus. Tehtaan sijaitessa huonojen kulkuyhteyksien päässä, oman auton käyttö on suotavaa.

Työt alkavat helmi-maaliskuun aikana. Aluksi työt ovat keikkaluonteisia eli töihin kutsutaan tarvittaessa, keväällä työvuorojen määrät kasvavat.
Tehdas toimii 3-vuorotyössä maanantaista perjantaihin. Työvuorosi voivat siis olla joko aamuja (klo: 6-14), iltoja (14-22) tai yövuoroja (22-06). Arvostamme sitä, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa. Töitä on tarjolla aina heinäkuun loppuun saakka.

Työpaikka sopii hyvin mm. opiskelijalle tai lisätienisteistä kiinnostuneelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mielenkiintoisessa työympäristössä. Pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi ja saat mukavat työkaverit.

Lähetä meille yhteystietosi kotisivujemme kautta, mikäli tämä on sinun työpaikkasi.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä Miraan numerossa 0407495749 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo: 9-15 välisenä aikana).