(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tuotannossa on mukavasti kiirettä, joten etsimme Fresconin joukkueen vahvistukseksi Lempäälän Marjamäkeen PAKKAAJAA


Tehtäviisi kuuluu mm.

  • pakkauslaatikoiden kokoaminen ja tarroittaminen
  • tuotteiden korkittaminen korkituslinjastolla
  • myyntirasioiden leimaus ja kokoaminen
  • tuotteiden pakkaus laatikoihin
  • laatikoiden pakkaaminen lavoille
  • sekä mahdolliset muut avustavat tehtävät tuotannossa


Työn määrä vaihtelee tuotannon volyymien mukaisesti, arviolta 2 - 5 työpäivää / viikko, työaika pääsääntöisesti klo 8 - 16.


Työssä menestyt, kun olet oma-aloitteinen ja ripeä sekä osaat toimia annettujen ohjeistusten mukaisesti. Työ edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa. Tuot omalla persoonallasi positiivista pöhinää rentoon työyhteisöön. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei välttämättä tarvita, sillä työtehtävät kyllä oppii. Asenteesi ratkaisee!


Työsuhde solmitaan ManpowerGroupin kanssa, joka toimii juridisena työnantajanasi.


Hae tehtävää heti, sillä työ alkaa mahdollisimman pian oikean tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anu Erkkilä p. 040 546 0862.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.