(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäälle pakkaajaa tuotantotyöhön. Asiakas on vakavarainen ja luotettava alansa toimija, joka toivoo työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään. Tarvetta on sekä osa-aikaisille että kokoaikaisille uusille pakkaajille.

Työnkuvaus

Työpäiväsi tässä työssä kuluvat eri pakkauspisteillä elintarvikkeita pakkaamassa. Pakkaat käsin linjastolla verrattain itsenäisesti, mutta kuitenkin osana tiimiä. Työpaikallasi on käytössä kaksi-, kolmi- ja viisivuorojärjestelmät ja sijoittumisesi vuorojärjestelmään riippuu paljolti sekä omasta toiveestasi että työpisteestäsi. Aamuvuorossa työskentelet klo 06.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00.

Tässä työssä voit päästä etenemään myös erilaisiin positioihin esimerkiksi varastosta koneenkäyttäjään tai työnjohtajaan.

Arvostamme

  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan hommat
  • Luotettavaa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Hygieniapassista on etua, mutta työnsaantisi ei jää siitä kiinni

Tarjoamme sinulle

Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysymyksiä?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Asiasanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä