(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Innostutko itsenäisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä? Kaipaatko osa-aikaista työtä muun elämäsi oheen? Jatka lukemista, meillä on työtä tarjolla!

Etsimme nyt asiakkaallemme PAKKAAJAA Lietoon.

Asiakkaamme on erikoistunut jauhe- ja pulverimaalauksiin sekä alumiinikromaukseen. Tehtävässä työskentelet valmiiden tuotteiden pakkaajana ja osallistut samalla laadunvalvontaan. Työ on suhteellisen kevyttä, eli mitään raskaita tuotteita et joudu nostelemaan. Tehtävässä on mahdollista aloittaa tammikuussa 2021 ja työtä on tarjolla osa-aikaisesti muutama päivä viikossa ainakin kahden viikon ajan, tämän jälkeen enemmän keikkaluontoisesti. Työpäiväsi ovat 8 tunnin mittaisia. 

Etsimme juuri sinua, aktiivinen ja oma-aloitteinen työntekijä! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä tässä työssä pärjäät hyvällä ja reippaalla asenteella. Toki saat tehtäviin myös erinomaisen perehdytyksen ja taustallesi asiakkaamme tiimin tuen. Toivomme sinulta kuitenkin oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle sekä Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Oman mielenkiintosi mukaan sinun on mahdollista keikkailla myös muissa asiakaskohteissamme!

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä