(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haemme Pakkaajia pääkaupunkiseudulle

Työhön kuuluu tuotteiden pakkausta ja lähetystä sekä mahdollisesti muita yleisiä varastotehtäviä kuten keräilyä. Tarpeita pakkaajille on sekä koko- että osa- aikaisesti. Työtä tehdään pääasiassa aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot eivät ole kiertäviä mutta odotamme hakijalta valmiutta työskentelemään sekä aamu- että iltavuoroissa.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: TES

 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Ilmoita myöskin alueet missä pystyisit työskentelemään (Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.