(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Orimattilaan käsinpakkaajaa vuoden 2020 ajalle.

Työhösi kuuluu asiakkaan valmistamien tuotteiden pakkaaminen ja suojaaminen, sekä siirto eteenpäin trukilla ja käsin. Työ on fyysistä ja edellyttää tekijältä toimeentarttuvaa ja ripeää asennetta sekä valmiutta fyysiseen työhön ja nosteluun. Työhön perehdytetään täysin, joten emme odota tehtävästä aikaisempaa kokemusta. Myös trukin ajo opetetaan.

Olethan toimeentarttuva ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, kun olet oppinut työsi sisällön. Odotamme hakijoilta huolellisuutta ja reipas sekä motivoitunutta työotetta. Tarjoamme työn hyvässä työporukassa, ja pääset käsilläsi tekemään töitä. Olemme rekrytoineet tehtävään aiemminkin sesonkityöntekijöitä ja työpaikka on saanut hyvää palautetta töissä olleilta!

Työpaikka sijaitsee Orimattila, alle puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta tai Mäntsälästä. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäiviin sijoittuen (aamuvuoro klo 6-14 ja iltavuoro 14-22).

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella pikaisella aikataululla helmi/maaliskuun aikana. Töitä on tarjolla ainakin lokakuun loppuun saakka, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on mahdollisuus myös vakituiseen työhön. Hakijoilla tulee olla valmius sitoutua töihin ainakin lokakuun loppuun asti. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti, sillä haastattelut aloitetaan heti hakuajan aikana ja paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä. Hakemuksen pääset jättämään oheisen linkin kautta tekemällä Baronalle työnhakuprofiilin.

Lisätietoja voit tiedustella rekrytointiprosessista vastaavalta Baronalta: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 5724853.