(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Suomen Sokeri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsimme osaavaan joukkoomme

sokerituotteiden pakkaajaa

toimimaan osana Kirkkonummella sijaitsevan tehtaamme pakkaamo-osastoa. 

Työsi sisältää monipuolisia tehtäviä tuotteidemme tuotannon ja pakkaamisen parissa. Aluksi toimit pakkauskoneilla pakkaamassa ja valvomassa tuotteiden laatua ja vaatimustenmukaisuutta. Osallistut tarvittaessa myös pakkaamon muihin työtehtäviin. Kehittymismahdollisuuksia työhösi tarjoaa noin 20 eri tuotantolaitteen monipuolinen kokonaisuus ja tuotannon tukitehtävät. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa tehtävänkuvaasi voidaan laajentaa käsittämään myös koneiden käynnissäpitoon ja määräaikaishuoltoihin liittyviä tehtäviä. Monityötaitoisuus onkin meillä keskiössä eikä yhdelle vakanssille jääminen ole vaarana. Osana noin kolmenkymmenen hengen tiimiä olet tärkeässä roolissa valmistamassa laadukasta ja turvallista elintarviketta asiakkaillemme teollisuuteen ja kotitalouksiin. 

Odotamme sinulta
•    Ymmärrystä työturvallisuuden ja tuoteturvallisuuden tärkeydestä
•    oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
•    sujuvaa suomen kielen suullista taitoa
•    halua tutustua pakkauskoneisiin ja tuotantoprosesseihin

Katsomme eduksi aidon kiinnostuksen tekniikkaa ja erilaisia laitteita kohtaan.  Arvostamme yhteistyötaitoja ja tiimipelaajia, sillä paras tulos syntyy yhteistyössä tuotantoprosessin, kunnossapidon, tuotevaraston sekä tietysti muun pakkaamon henkilöstön kanssa. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä tehtaassa lasketaan eduksi. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, mutta valmiutta myös kolmivuorotyöhön odotetaan. Yhden vuoron ajanjakso kestää viikon.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisen työn, runsaasti mahdollisuuksia kehittää osaamistasi, hyvät työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa pakkaamon työnjohtaja Juha Riiali, p. 040 414 1429.

Hakuaika päättyy 31.10.2019. 

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten haethan tehtävää pikimmiten.