(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 4 100 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme.

Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa.

Haemme nyt asiakkaallemme Nastolan toimipisteeseen tuotannon vahvistukseksi PAKKAAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työsi pitää sisällään mm.:

  • Tuotteiden vastaanottoa linjastolla
  • Laadunvalvontaa
  • Tuotteiden pakkaamista

Toivomme Sinulta:

Toivomme Sinun olevan työhön tarttuva ja työhön hyvällä asenteella suhtautuva henkilö, jolta työt sujuvat nopeatahtisessa työympäristössä tehokkaalla tahdilla. Pakkaajan tehtävässä tärkeää on myös aktiivinen ja ripeä tyyli. Tärkeintä tähän tehtävään ei ole aikaisempi kokemus, vaan hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Työhön vaaditaan valmiutta 3-vuorotyöhön, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Palkkaus on Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä on määräaikainen arviolta vuodenvaihteeseen saakka. 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta www.amiko.fi. Täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi! Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Amikon Saaralta, p. 050 476 7404, saara.tereska@amiko.fi.