(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

 RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme PAKKAAJAA jatkuvaan työsuhteeseen.. Työaika on klo 07.00-15.00. Työ on aluksi kokoaikaista, jatkossa vaihtelevilla työtuntimäärillä väh. 3 päivää viikossa. Työ edelllyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyvää asennetta. Myös piirustusten lukutaito, it-taidot sekä perustiedot koneistuksesta katsotaan eduksi. Työssä perehdytetään myös trukilla ajamiseen. Työ edellyttää B-korttia.

Työtehtäviin kuuluu mm. lähtevän tavaran pakkaus ja lähetys sekä maalaukseen lähtevien kappaleiden maalauskuntoon laitto ja suojaus sekä maalauksesta tulleiden kappaleiden suojausten poisto ja tarkistus. Työtehtäviin kuuluu myös mahdollisesti saapuvan ja lähtevä tavaran purku ja lastaus sekä lähetysasiakirjojen tulostus ym.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, soita Heidi Saarijärvelle p. 044 337 4707 ja/tai laita hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi