(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Etsimme Nurmeksessa sijaitsevalle leipomoalan asiakkaallemme työntekijöitä pakkaus tehtäviin sekä muihin elintarviketeollisuuden käsillä tehtäviin työvaiheisiin.

Tunteja on tarjolla pääosin viikonloppuisin, mutta välillä pystymme tarjoamaan tunteja myös arkipäivinä. Viikonloppuna työaika on klo 6 - 14, arkipäivinä voi tarjolla olla myös iltavuoroa klo 14 - 22.

Aikaisempi kokemus teollisuudesta tai elintarvikealasta katsotaan eduksi, mutta ei pakolliseksi. Toivomme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle lisätulojen saamiseksi. Aluksi pystymme tarjoamaan työsopimusta vuoden loppuun asti, mutta töiden on mahdollisuus jatkua pidempäänkin.

Työhön perehdytetään ja hakijan tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, reipas asenne työtä kohtaan, halu oppia uusia asioita ja joustavuus.

Mikäli olet etsimämme henkilö niin jätä hakemus pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.