(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme Suomen Viljavalle, Kokemäen toimipisteeseen PAKKAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ja määräaikaisuuden jälkeen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli omaat rivakan työotteen, olet näppäräsorminen, työtä pelkäämätön, tarkka ja oma-aloitteinen.

Työnkuvaasi kuuluu mm. pakkaamon työt, linjan käynnistys ja laiteasetuksia. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta sinulla on iltavuorovalmius. Työ alkaa syyskuussa.

Kokemus elintarvikealalta on plussaa sekä hygieniapassi on pakollinen. Palkkaus TES. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8–16 Jaana Koivumäki puh: 044 765 7210.  

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi