(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tarjolla on työtä Joutsassa reippaalle pakkaajalle töitä hyvillä työehdoilla ainakin vuoden lopulle saakka.

Haemme asiakkaallemme reipasta ja ripeää tekijää töihin yrityksen tuotannon varastopuolen lähettämöön. Töihin perehdytetään ja aikaisempaa kokemusta ei vaadita, mutta odotamme reipasta ja ripeä otetta työntekoon ja kiinnostusta fyysiseen työhön. Työhön voi kuulua tekijän osaamisesta riippuen myös kokoonpanopuolen tehtäviä. Eduksi tottakai on aikaisempi kokemus teollisuusympäristöstä työskentelystä, mutta eniten tähän tehtävässä pärjäämiseen vaikuttaa motivaatio ja työteliäs asenne!

Työt alkavat pikaisella aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja töitä on tarjolla määräaikaisesti ainakin loppuvuoteen saakka. Hyvin työssään pärjäävällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaisempaankin työsuhteeseen.

Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus ja arkipäiviin sijoittuva päivätyö. Työtehtäviin kuuluvat varastossa tapahtuva tavaran järjestely, keräily, pakkaus ja lähetyskuntoon laitto.

Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä! Jos tunnistit itsesi niin laita hakemus jo tänään, sillä työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella Baronalta rekrytointiprosessista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10.00 välillä.